28/2/07

Fins aviat Quico !


Avui he visitat varis centres cívics i locals depenents de la Regiduria de Participació. M'ha acompanyat en Quim Fernàndez.

Hem començat pel Centre Cívic del Pla d'en Boet, on ens ha rebut la Regidora M. Rosa Cuscó i ens ha presentat a qui ens acompanyaria.

Per cert, per en Quico avui era el seu darrer dia de treball a Mataró. Se'ns en va a la Generalitat.

He d'agrair a tots els responsables i tècnics la seva amabilitat i disponibilitat durant tota la visita i per haver-nos mostrat les instal·lacions i explicat el seu funcionament. De totes les visites m'agradaria ressaltar especialment la dels Intermediadors Culturals i la dels Mediadors Comunitaris. Si totes les tasques de servei al públic mereixen ser tingudes en compte, aquestes dues són especialment difícils i m'ha sembla que la seva feina s'ha de potenciar i donar a conèixer més. La prevenció de conflictes és fonamental.


La única nota negativa s'ha produït després de la visita. Sembla ser que algú ha corregut a explicar-ho a l'alcalde i, aquest, ràpidament ha activat totes les alarmes. Quelcom que hauria de ser una mostra d'interès positiu (que un regidor i un alcaldable visitin instal·lacions municipals) s'ha convertit en nerviosisme. Només el fet de que l'alcalde hagi trucat a la tinenta d'alcalde i que aquesta hagi trucat a en Joaquim per preguntar-li de què anava tot ja demostra fins quin punt tenen poca feina. Es veu que no sabien que fa poc vaig fer la mateixa visita, aquest cop a instal·lacions esportives.
Ah ! i sempre demanant permís al regidor i amb els seu "placet". Of course !