23/2/07

Fàbregas i de Caralt i Renfe, els dos primers temes de la setmana

Aquesta setmana hem tingut dues rodes de premsa, la primera pel tema de Fàbregas i de Caralt. Per demanar la moratòria en tot el procés i poder salvar el patrimoni. Podeu seguir-ho CiUtv a www.joanmora.cat i veure per vosaltres mateixos que és el que vaig dir exactament.

Mai hem dit de tirar a terra el patrimoni. Això ens ho donen fet com tantes coses. La veritat és que ho vesteixen de tal forma que sembla mentida. A base de repetir falsedats i embolicar la troca t’arriben a fer dubtar o, el que és igual, et fan perdre temps i temps estudiant i contrastant informació.

Finalment hem decidit tirar pel dret i, sabent el que ens diran els del PSC, no ens ha fet cap por dir el que creiem fermament. Això és un nyap i s’ha d’aturar. No acabo d’entendre com és que Esquerra s’hi posa tant bé i com Iniciativa no diu ni mu.

I l’altra ha estat aquesta tarda. Al davant de l’Estació, per reclamar solucions a la vergonya de Rodalies. Hi ha molta gent que ens reclama que expressem públicament el malestar general, però també estic convençut que el que es vol en realitat és que les coses s’arreglin. Mentre els polítics fem la nostra, la gent pateix els efectes de tants anys de falta d’inversions. Mentre discutim entre nosaltres, hi ha qui, des de la distància se’n riu. Mentre veiem com ens van les coses, altres veuen passar trens nous i molts quilòmetres de vies. Ja n’hi ha prou. D’això i de moltes altres coses.


En tots dos problemes hi ha el mateix fons. La trifulca política que atipa a la gent. Per mi és tant evident que no es pot enderrocar Can Fabregas que no entenc com s’han atrevit a dir-ho. Si el que volen són els no se quants llocs de treball, perquè no ens carreguem un altre illa de cases i portem una locomotora del doble de metres. Així tindrem doble llocs de treball ... AQUEST NO ÉS EL CAS SENYORS ! La llei és per tothom igual i l’administració ha de ser més curosa que ningú amb el que fa. Què en deuen pensar tots aquells que tenen quelcom en el catàleg ?

Realment, ho faig perquè és el que podem fer com a oposició, però no és com m’agradaria que fos. No ens deixen altre camí per el moment que el fet de denunciar-ho. Així, com a mínim, la gent pot jutjar-nos a tots.