19/5/07

Duran i Lleida a Mataró





Aquesta tarda hem presentat les nostres propostes per al comerç i ho hem anat explicant als comerços, visitant-los i demanant-los que ens facin confiança el dia 27.






En Josep Antoni Duran i Lleida , President d'Unió Democràtica no s'ha volgut perdre la campanya a Mataró i, una vegada més, hem pogut veure que és molt conegut i gran polític. No li costa gens arremangar-se i demanar el vot. En Josep Sánchez Llibre també ha vingut i també anava per feina tot i que encara l'he vist una mica tocat pel resultat de l'Espanyol de l'altre dia. Perdre una copa com ho van fer, no és gens agradable, encara que et quedi allò d'haver jugat bé fins al final. Perdre per penals sempre et deixa mal gust. En tot cas, felicitats a tots els espanyolistes. Jo soc culé però aquest any estem fent el passerell, per no dir un altre cosa.

A mig dia hem estat a dues inauguracions. Una la del quiosc del GIMM
al Parc Central. La tasca que fan és encomiable. Aquest quiosc donarà feina a 4 persones més. Bravo per la vostra empenta i visió empresarial.


Després, encara que només hi he pogut estar uns minuts, a la del local de l'Associació de comerciants Bulevards de Mataró

Mentre érem al centre, teníem altres equips amb la Carpa al Pla d'en Boet on, a les vuit hi he anat a fer un míting. Avui hi avui poca gent. Entenc que el fet de que siguem a divendres, tothom té més feina o ves a saber. La realitat és que ha estat el més fluix de la setmana. Tot i això, ha estat un acte distret i la gent que ha vingut ha estat molt "preguntadora" i hem acabat a un quart de deu. Total, que ja no hem pogut anar a l'Acte d'en Teixidó a la Sala Cabanyes com ens hi havia convidat.