15/5/07

Debat a l'Havana. Les 5 sènies protegides, tothom retratat.




Avui érem 9 els partits que hem anat a debatre les nostres propostes pel barri.

He de felicitar als veïns per la seva feina. La sala era plena i es nota el gran treball de l'Associació.

Quan fa mesos vaig llegir-me el Pla Integral , també vaig tenir aquesta sensació. Heu fet un gran treball.

Pel que he pogut copsar, la gent ha sortit contenta de la claredat amb la que s'han exposat els temes. S'ha evidenciat un gran consens amb la qualificació de l'Havana, com a barri i en els serveis i equipaments que necessita. On, òbviament, hem topat ha estat la pèrdua de credibilitat dels que, després de 27 anys, continuen prometent el mateix que fa quatre anys, sense haver fet res (ex. Can Marfà, habitatges socials, etc.).

Ens hem enganxat també per mala gestió econòmica que fa aquest tripartit.


Al final, m'ha entristit el fet de que he tornat a expressar públicament, el meu desig de convidar a ERC a formar un govern de caire nacionalista, que promouria la defensa de la identitat del nostre País i en Sergi Penedès (n. 2 d'ERC) ha dit que ells estaven pel tripartit. Ho ha pogut sentit tothom. 200 persones testimonis de què, en aquestes eleccions només hi ha dues possibilitats d'afrontar el futur. Respecto totes les opcions però, al final, votar ERC o IC serà tenir més PSOE, més Comunitat autònoma i menys País o serà votar CiU i fer un CANVI RADICAL.

A Catalunya ja hem perdut dues oportunitats d'or de tenir un bloc nacional potent, sense exclusions de ningú ni per bandejar a ningú ,però per fer la política que convé a Catalunya com a nació, i les hem deixat passar. Hem permès que ens barregin el discurs dreta/esquerra, que el PSOE s'encarrega de repetir com un lloro, que no convé gens a Catalunya. Des del Km 0 ningú pensa en Catalunya i per mi, el Km 0 és Mataró.