23/8/07

Un any més per gaudir de la Serenata del carrer Sant Ramon

Després de Les Santes, i passada la pausa de l’agost, la Serenata del carrer Sant Ramon és la que tanca les vacances i comença el nou cicle de festes populars de final d’estiu; quan les agendes tornen a funcionar imposant-nos el seu ritme de feina, trobades i reunions.

Darrera d’una festa com la vostra, farcida d’activitats i moments de trobada entre veïns i amics, hi ha la feina dels organitzadors, molts d’ells persones anònimes que fa mesos que hi treballen. És de justícia donar-vos les gràcies a tots i, sobretot, felicitar-vos.

Gràcies a vosaltres, enguany tindrem l’oportunitat, una vegada més, de compartir moltes estones, especialment en el sopar popular que tradicionalment organitzeu. Des de Convergència i Unió animem a tots els ciutadans i ciutadanes perquè participin i gaudeixin de l’ampli programa que heu preparat.

La tasca de les associacions és fonamental pel manteniment de les tradicions culturals i populars del nostre País. Sense entitats com l’Associació Cultural i Recreativa de la Serenata del Carrer Sant Ramon no es mantindrien uns valors que són imprescindibles per a la convivència.

Enhorabona i endavant amb la Festa!