15/7/11

Festa Popular Camí de la Serra

A ritme de batucada, amb els “Luta Sem Pausa”, aquest divendres he pogut assistir a la inauguració de la Festa popular Camí de la Serra convidat per la presidenta de l’Associació de Veïns Camí de la Serra,  Gemma Campanario i tots els mataronins del barri, que un any més han aconseguit programar un cap de setmana especial, on tota la família és protagonista i on els carrers prenen més vida que mai.

Per mi, i ja ho he reiterat en alguna altra ocasió, les festes del Camí de la Serra són l’indicador que s’acosten Les Santes, una bona manera d’escalfar motors per la Festa Major, i un tast fet amb empenta en moments complicats com els que estem vivint. Aquest any hi han estat presents tots els elements necessaris perquè grans i petits s’ho passessin d’allò millor: discoteca mòbil; festa de l’escuma; esport per a adults i infants; tallers; gegantades; botifarrades; balls populars, xeringades i xocolatades. La Plaça M.Aurèlia Capmany s’ha tornat a omplir amb els gegants, curiosos i veïns que volien gaudir d’un cap de setmana treballat a pols durant els mesos previs.

Felicitats a la Comissió de festes per un cap de setmana intens! Felicitats per mantenir-vos units en temps difícils! Festes com la vostra ens reconforten i ens aporten l’energia necessària per seguir treballant per la ciutat!
Que per molts anys!