29/6/12

15a Nit de la Solidaritat
Hem tingut tot un mes de juny ple d'activitats promocionant la solidaritat com a valor que ens enriqueix i enforteix com a persones i alhora ens ajuda a generar un futur millor per a Mataró. 

Avui la sala d'actes de Caixa Laietana era plena de gom a gom amb motiu de la 15a Nit de la Solidaritat. Ja és sabut per tothom que Mataró és una ciutat molt solidària. 

Enguany hem tingut la presència de sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa i premi Memorial Joan XXIII 2009, que ens oferia la conferència "Solidaritat en temps de crisi". No la coneixia personalment, però ens ha demostrat que és una gran senyora, amb una gran personalitat i un gran esperit solidari. Comparteixo molts dels conceptes que ha comentat, per exemple: - tots som part de la crisi però també som part de la solució- .

Hem de fer un canvi d'ètica, aconseguir baixar el llistó i repartir el que tenim, treballar conjuntament. Pensem que - no és més feliç qui més té sino qui menys necessita.

Us adjunto l'arxiu de la ponència de sor Lucia Caram i també l'enllaç on podreu escoltar tot l'acte de la Nit de la Solidaritat.

Agraeixo sicerament a totes les entitats que fan possible aquests projectes, aquestes tasques i que sovint no són valorades davant de la societat, però que sense aquesta feina molta gent patiria molt més.