29/9/12

Un saló de sessions ple de gom a gom! (Homenatge als esportistes olímpics mataronins)



El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Mataró ha quedat petit aquesta tarda en l’acte de reconeixement institucional als esportistes olímpics i paralímpics mataronins que han competit a Londres 2012.

Més d’un centenar de persones han complert la sala per homenatjar Roser Tarragó i Marta Bach, del Centre Natació Mataró (CNM), medalla de plata de waterpolo femení; Mayalen Noriega, també del CNM i plata també com a guia de ciclisme en els Jocs Paralímpics, i la resta d’esportistes que van formar part de la delegació mataronina a Londres 2012.

A l’acte hi han assistit Tarragó i Bach, que lluïen les seves medalles de plata, i Ciara Gibson, waterpolista del CNM que va competir amb la selecció de Gran Bretanya. La triatleta Mayalen Noriega, Jesús Collado (natació – CNM), Gàlia Dvorak (tennis taula – CNM) i Javier Gómez (gimnàstica – Club Gimnàstic Mataró) han excusat la seva absència.

No ens cansarem mai d’insistir que per primera vegada Mataró ha pujat al podi d’uns Jocs Olímpics i que gràcies a tots aquests esportistes hem après a portar a terme els valors de la constància, l’esforç, l’afany de superació i l’entrega! L’enhorabona a tots, moltes felicitats i que per molts èxits!

Si vols veure el vídeo d'homenatge clica el següent enllaç