26/6/07

Interrogants

QUÈ VOLIA DIR L'ALCALDE PER DIÀLEG ?

En l'era d'internet, rebo una carta tradicional per informar-me que es posa a la nostra disposició per parlar, tal i
com va dir al Ple passat . Intento, per e-mail, fer una proposta de dates, que siguin abans del proper ple de cartipàs, per parlar-ne i veure si la manca de concreció de l'Acord de govern es per voluntat o per quin motiu. Com que ja imagino que l'alcalde està molt ocupat, ens truca la secretària convocant pel dia 4 de juliol (el ple l'han convocat avui per el proper dijous 28). Aquest és el pa que s'hi dona a l'oposició i és el que sempre hem denunciat. Espero que sigui només la inèrcia del mandat passat i que pugui convèncer a l'Alcalde de que, val la pena, no desaprofitar els vots de l'oposició que el primer que vam fer és posar el nostre programa a la seva disposició.

SEGURETAT ?

Crec que si es vol millorar la seguretat a la Casa Gran i la millora que se'ls acut és fer que, tampoc, es pugui pujar al segon pis amb ascensor (si no es té una clau especial) és que, d'alguna manera les coses no es pensen de cap manera ja que, qualsevol, pot pujar a peu i fer qualsevol malifeta (encara que quedi gravat). O hi ha descoordinació entre departaments o, el que és pitjor, han actuat amb nerviosisme degut a que, ara, en som més. De grups municipals, vull dir.

I m'hi poso perquè, divendres, hi va haver gent gran que s'hi va trobar, i que la feien pujar per l'escala. A la tarda, a mi mateix - recordem que vaig coix - una mica més i he de pujar per l'escala amb la bossa. Sort que al fer-li notar al policia, "especialment", que tenia una lesió em va obrir amb la clau.

BENVINGUDA LA CUP A LA NORMALITAT DEL CONSISTORI

Quan el 20 de febrer CiU va demanar la moratòria sobre el tema de Can Fàbregas, ja vam demanar als altres partits de deixar el tema sobre la taula i parlar-ne després de les eleccions. Ara és la CUP qui proposa de parlar-ne. Benvinguts a la normalitat . Nosaltres som on érem ! Ens trobem un dia, tots els partits junts, i en parlem. Espero que tots siguin coherents amb el que han dit durant la campanya i hi siguin. Els únics que se n'han desmarcat han estat els socialistes.


TVM

Com es pot tractar una notícia ...

Aquest cap de setmana he vist la repetició de la notícia que, sobre Can Fàbregas, va donar TVM. Si no vaig sentir-hi malament, va semblar que la donaven per descatalogada però que, el govern anterior havia decidit presentar una proposta de trasllat (en funció de l'estudi).

El meu comentari sobre aquest tema és que, primer,
la fàbrica continua estant catalogada perquè el secretari de l'ajuntament va admetre que, a proposta de CiU, la votació va ser nul·la i, per tant, la nau continua catalogada. Segon, el govern va veure's obligat a fer aquesta proposta de fer un estudi per no donar la raó a l'oposició, d'haver fet un procediment incorrecte i forçat.Si faig aquest comentari sobre una notícia de TVM és perquè crec, que les coses es poden explicar de moltes maneres. Només demano que s'intenti actuar com a notaris de la realitat. Res més.