16/5/09

Consell nacional CDC. Puig, Rigau, Tremosa i Mas.





Aquest matí hem tingut Consell Nacional de Convergència. Atapeït com sempre, degut al dinar amb en Tremosa de després, només m’he pogut quedar fins a la una, quan ha acabat la intervenció de l’Artur. Abans, en Felip Puig, amb la seva marxa habitual –com una moto- ens ha fet la repassada de rigor tot i que m’ha semblat que cada dia te més ma esquerra ;-)) És un mobilitzador nat!
L’Irene Rigau ha tingut una bona estona per explicar i comentar la nostra posició en la nova llei d’educació (LEC) en la que CiU hi hem aportat el sentit de sempre per tal de que sortís una llei que permetés treballar a llarg termini, sense perills de que fos retocada per canvis de govern. En definitiva, garantir llibertat i qualitat amb igualtat d’oportunitats d’accés.
Després, en Quico Homs ens a presentat en detall les línies de campanya, presentat els spots, i explicat els objectius que ens hem marcat. Màxima mobilització i procurar fer arribar a tothom, des del nivell de carrer, les nostres propostes i la nostra il·lusió. Sembla ser que, com darrerament ens passa, no podem esperar que els grans mitjans entrin en campanya i ens donin massa veu. De moment, sembla que els missatges europeus interessen poc. Ara bé, l’endemà, el dia 8, tothom dedicarà grans espais a parlar de la hipotètica gran abstenció.
En Tremosa, a continuació, ha fet la millor intervenció que li he vist fins ara. Va creixent per moments i ha arrencat força aplaudiments, igual que l’Artur Más que, també ha agradat molt. Es nota la il·lusió i la convicció sobre les nostres possibilitats. Estar convençuts de que tenim un bon programa, bona gent, i un llibre de ruta clar és tenir la millor caixa d’eines per construir un bon futur.
Ara, més Europa !