4/6/09

Campanya a Terrassa, Montgat i Debat a Televisió de Mataró


















Aquest matí a primera hora, amb en Josep Rull -Diputat al Parlament i cap de llista de Terrassa- hem fet mercat a Terrassa i després roda de premsa per remarcar les nostres propostes econòmiques.
A la tarda, hem gravat el debat de TVM. Avui, hem repetit per part del PP l’Antoni Bosch, del PSC-PSOE la Consol Prados i jo mateix. IC i ERC han canviat i ha vingut l’Ernest Urtasun i la Marta Rovira. En part, la durada ens ha permès potser explicar-nos millor però també tinc la sensació de que s’ha fet una mica massa llarg, sobretot la primera part del debat.
Al vespre, primer he anat a acompanyar als companys de Montgat i després hem fet reunió de Grup Municipal i executius per preparar el ple de la propera setmana (podria ser llarg) i veure tots junts el debat per poder-lo analitzar i corregir coses pel futur. Ens ho hem passat bé. El que més m’ha sobtat, però, és que fora del plató, es veu menys intensitat de debat perquè molts comentaris calents del debat i interpel·lacions no es veuen perquè el que no està parlant te el micro tancat. Això li fa perdre una mica de naturalitat. Deuen ser coses de la tècnica de TV (que no qüestiono) perquè, si no, potser seria una olla de grills.
Les meves intervencions: part 1, part 2, part 3, part 4, part 5, part 6, part 7, part 8 i part 9.
A més, podeu trobar més vídeos a CiUTube.