4/6/09

Nova manca de transparència del tripartit de Mataró amb l’afer de la gran superfície.


La comunicació de l’arribada de la gran superfície s’ha de veure des de dues vessants:

1- CIU sempre ha treballat activament per l’arribada de la gran superfície, tot i que en unes mides més reduïdes, vigilant que no pugui malmetre el petit comerç local.

2- Les coses no es poden haver fet pitjor, i no hem acabat:
En els primers dibuixos la gran superfície convivia amb el patrimoni (Can Fàbregas)
L’intent il·legal de descatalogació, després l'intent de construcció d’una rèplica i finalment la capgrossada, fora de tota lògica, del trasllat.
El de menys és que no s’hagi comunicat als grups municipals o si ha estat fet amb voluntat electoralista. Com a mínim, des de CiU ja intuíem fa dies que podria anar així. La comunicació pública d’una signatura sense explicar condicions ni permetre preguntes només pot tenir un objectiu: voluntat de no ser transparent.
Per què, davant d’una situació de crisi com la que patim, es juga demagògicament publicant xifres diferents de creació potencial de llocs de treball sense concretar-ne dates i, sobretot, sense que qui ha de fer la construcció i contractació en digui ni una paraula ni molt menys compromís.
Per què no s’ha explicat amb transparència i a fons, des del punt de vista econòmic, la operació?
CiU preguntarà, al proper ple, aquestes coses perquè, per tota la informació de la que disposem, pensem que el vestit a mida que s’ha fet a la gran superfície podria arribar al punt de que se li vengui per sota del cost econòmic que hi ha invertit la Ciutat, tant el propi Ajuntament com, i sobretot, la mateixa societat municipal PUMSA.

En definitiva, massa interrogants per un llarg historial !

Editorial del capgros digital.

D'amagatotis, segons EL PUNT.