19/8/09

Conspiració

Des de l’skype m’acaben d’informar que ha nascut el “Conspiració”. El meu fill gran, en Marc, ha decidit que vol escriure i ha arrencat el seu propi bloc.
És un noi d’aquells que no enraonen gaire i que van a la seva. N’estic orgullós ! Què he de dir, com a pare? Clar que sí. No deixa de sorprendre’m però ja és això, no? Amb 21 anys acabats de fer és el que toca.
Reflexionant-hi una mica, no tant en el que diu -que tot just comença- sinó en el fet en sí de fer bloc, parlem-ne: ell és, ara, a Singapore i jo a Camprodon. Escric aquest post a les 22,15h d’aquí quan, per ell son les 4,15h de la matinada. Estem connectats amb l’skype fent videoconferència. Com que parlem tot sovint, no és que tinguem gaire novetats per explicar-nos i, de fet, amb el portàtil connectat i ell a la pantalla anem parlant entre tots amb naturalitat, tot fent les nostres feines i mantenint les típiques converses familiars. Gairebé com si fos una finestra oberta a un altre estança de la casa però que fa l’efecte que sigui aquí mateix i, suposo que a ell li sembla que també ens te a prop. Entre l’internet de l’hotel i que sembla que se les ha empescat per tenir un usuari i password de la xarxa Wi-Fi de Singapore, està connectat quasi permanentment. Des de molts establiments, amb l’Iphone , skypeja amb qui li sembla. Sempre a cost zero, demana consells, parla amb qui necessita i es manté connectat al seu entorn habitual.
Fins aquí potser tot mes o menys normal per un noi jove que ha nascut amb el que en diuen “noves tecnologies” i amb un pare-tic però, anant una mica més al fons, també acabo d’adonar-me que sóc un pare amb bloc que te un fill amb bloc. Potser és una ximpleria però, realment, també és una nova característica d’aquesta generació.
Ah, punyetero ...
Ja sé que hi fa despert a aquestes hores (d’ell) ... està seguint el Gamper des de http://rojadirecta.com/