4/7/10

President, no anem a la manifestació per la bandera, hi anem perquè "Som una nació i nosaltres decidim"Siguem clars, llevat de la primera embranzida mediàtica en sortir la sentència, les següents aparicions del PSC, i no diguem les del PSOE, han anat refredant els ànims i preparant-nos per a la pirueta de sempre.
No vull allargar-me més perquè tothom ho pot jutjar. Ara resulta que les sentències es poden mesuren per percentatges. Escoltant a la Ministra de Defensa de l'Estat, ens queda clar el llibre de ruta del PSC però el que, realment, em costa d'empassar és aquesta teoria del President en que demana anar darrera d'una bandera.
El que ens arrana aquest TC és el fet "nacional" i, per tant, el que es sortirà a defensar seran els drets nacionals i cal que ho tinguem clar perquè, aquí, rauen les diferències.
Espero que el President retorni a l'esperit del primer dia i, si no, que digui obertament que no hi vol anar. A mi, m'agradaria que hi fos, i darrera el lema que els organitzadors van decidir, perfectament d'acord amb el que està en joc.