26/1/11

El govern està al costat del promotor defensant l'obertura del macroprostíbulAquesta tarda hem expressat en una roda de premsa el que pensem que és la manifestació més clara de que el govern ja li anava bé l'obertura del macroprostíbul.

Només la presió popular en quant ho vam saber i la presió que per terra, mar i aire estem fent des de CIU, fins i tot, arribant al jutjat. 


Recordo que com ens va dir la mateixa Consol Prados. Només aquesta presió aconseguirà que aquest macroprostíbul no s'obri. Ara hem descobert per la via dels fets, que el goven és al jutjat al costat del promotor defensant la llicència que va donar i per tant l'obertura del macroprostíbul. 

No tenim res a dir de que ho faci el promotor, està en el seu dret però no ens quadra en absolut el que fa l'alcalde de Mataró, perquè si defensa la seva llicència comporta a l'obertura del local, en canvi la nul.litat de la seva llicència com demana CIU matava el tema.

Aquesta és la diferència entre uns polítics i uns altres polítics. Nosaltres hem fet la roda de premsa amb la intenció de que el govern ens ho confirmés, cosa que ha fet immediatament per boca de la regidora que va donar la llicència, i que malauradament per tots, ella plega però ens deixa el macroprostíbul. 

Aquesta és la nota de premsa.

El govern municipal al costat del promotor del macroprostíbul
Joan Mora ha tornat a defensar avui en roda de premsa que la llicència atorgada per un macroprosticul de 1200 places és “nul•la de ple dret”, mentre el govern segueix defensant-ne la vigència.
Després d’haver-ho defensat al Ple i haver presentat recurs extraordinari de revisió, a CIU només li quedava presentar-se davant el contenciós administratiu per reclamar que la llicència sigui declarada “nul•la de ple dret”, atès que ha estat mal atorgada.
El govern municipal, que públicament diu que no vol el macroprostíbul i fa una moratòria mentre aprova una ordenança que ha tingut vuit anys per redactar, pel darrera es persona al jutjat per defensar la legalitat i la vigència de la llicència al costat del promotor.
Davant d’aquesta situació CIU es pregunta al costat de qui està l’alcalde, dels que no volen el macroprostibul o dels seus promotors.
Durant tot el procés, el grup liderat per Joan Mora ha donat elements suficients al govern per rectificar i impedir la instal•lació del macroprostíbul de 1200 places d’aforament a la ciutat, però, contràriament, el govern va en contra de CIU defensant la llicència, que equival a dir que està d’acord amb la seva instal•lació. El govern podia haver decretat la suspensió en el moment que es va iniciar el procés, però va estar vuit mesos treballant per atorgar la llicència, fins que la pressió popular el va fer reaccionar.

CiU presenta al•legacions a l’Ordenança sobre les activitats recreatives on s’hi realitzen activitats de naturalesa sexual
Més enllà de la situació en que es troba la llicència per a la instal•lació a Mataró d’un macroprostíbul de 1200 places d’aforament, CiU amb les seves al•legacions a l’ordenança que va proposar el govern municipal, fa diverses reflexions sobre la relació amb la nova llei i demana que s’aprofiti per ser molt més restrictiu per tal de limitar, encara més, la instal•lació d’establiments d’aquestes característiques a la nostra Ciutat.