15/5/12

Lliurament dels diplomes als participants de les mostres de teatre juvenil i infantil (Gran experiència i gran resultat! Felicitats!)




Aquest vespre s’ha celebrat al Teatre Monumental de Mataró la cloenda de la XII Mostra de Teatre Juvenil i la II Mostra de Teatre Infantil que han tingut lloc entre el 7 i el 15 de maig. Hi he anat acompanyat del president de l’Institut Municipal d’Educació (IME) Pere Galbany amb qui hem lliurat els diplomes als participants, juntament amb el coordinador de la Mostra de Teatre, Enric Domingo.

Després de l’èxit de l’any passat, en què es va decidir unir els centres de primària i els de secundària de Mataró, s’ha repetit l’experiència amb cinc instituts i quatre escoles de primària. El resultat ha tornat a ser excel•lent i per tant només tinc paraules de reconeixement per la feina feta tant des de l’organització com dels mateixos alumnes participants. Iniciatives com aquestes treballen i creen valors; donen eines als més joves i fomenten la cohesió social.

La mostra serveix per crear públics atents a les arts escèniques, alhora que aposta per fomentar eines pedagògiques en favor de la llengua catalana. Els nous parlants son l’orgull del nostre poble i aquí en trobem molts exemples.



L’enhorabona a tots ells!