8/3/09

Vine a la platja, queda’t a Mataró!



Aquest podria ser un slogan vàlid per promocionat la Ciutat a l’eix Vallès, Osona, Ripòllés, etc.
Es tracta d’una campanya que es podria endegar aprofitant la possibilitat de tenir un gran aparcament gratuït a la zona d’IVECO-PEGASO.
Ja ho vam intentar l’any passat i se’ns van despenjar amb un cost de més de 300.000 euros i que era perillós, insostenible, problemes de mobilitat, etc. Mare de Déu! I és que de gastar si que en saben. Tot “a lo grande”.
Ara, s’ho han repensat i els problemes són assumibles. Vaja, que seria bo arranjar la zona per tenir-hi el Cruïlla. Perfecte. Aprofitem l’arranjament per compatibilitzar-ho i provem la idea. Segur que trobaríem la manera de fer-ho amb molts pocs diners. Ni parlar-ne de les xifres que ens van dir. Es pot fer amb molt menys.
Clar que hem d’involucrar els comerciants i la restauració. Amb aquests ja hi havíem parlat abans de fer la nostra proposta l’any passat. No seria difícil organitzar llançadores de l’aparcament a la platja i a les zones comercials i d’oci. Tampoc seria descabellat pensar en el lliurament de vals descompte per botigues, restaurants, etc. Fins i tot, es podria cobrar per l’aparcament un preu que fregués la gratuïtat (1 euro per estada p.e.) a canvi de mantenir-hi una mínima vigilància. Imaginació i voluntat de treballar és el que ens cal. Perquè no podem portar gent a Mataró, a la platja, i que dinin als nostres restaurants i passegin per la Ciutat descobrint el nostre comerç i atractiu turístic. I perquè no pensar en tenir un punt de recollida de paquets de compra al propi aparcament?
Doncs ni així. Els regidors del govern justificant la negativa i tornant a votar en contra del nostre prec. Sort que l’Alcalde, que estava prou fi en aquest ple, els va esmenar la plana dient que la idea no era dolenta (tot i que evidentment també hi va votar en contra)
A veure si qualla.