15/10/09

CIU - Dissabte, jornada sobre immigració "Nous Catalans i municipi: polítiques d'integració"


Aquest dissabte 17 d'octubre, la Sectorial d’Immigració i el Departament de Política Municipal de CDC organitzen, de forma conjunta, una JORNADA SOBRE IMMIGRACIÓ amb el títol de Nous Catalans i municipi: polítiques d’integració, que es celebrarà al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró.
CiU a Mataró, estem molt implicats en aquests afers i no ens ho vam pensar gens en el moment de presentar candidatura per fer organitzar un acte així. Intervindré a la presentació de la Jornada al costat de Meritxell Borràs, Àngel Colom i Lluís Corominas. A la jornada i participaran tots els regidors del Grup Municipal de CiU i amics i amigues dels executius locals de la Federació que també han col·laborat en la organització.
La Jornada es desenvoluparà en una taula rodona i tres tallers o grups de treball que tractaran temes com: Polítiques municipals d’integració, Interlocució i associacionisme. Visibilitat de les polítiques d’integració. Posteriorment es posaran en comú les conclusions dels diferents debats i es procedirà a la cloenda, en la qual hi participaran Salvador Esteve, Lluís Recoder i Montserrat Candini. Tancarà la jornada el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig.