18/12/10

A CiU optem a guanyar les eleccions municipals

Ho vaig dir ahir al dinar que fem cada any amb la premsa de la ciutat. Fa molt de temps que hi estem treballant, des de l'endemà mateix de les eleccions del 2007, i els resultats del passat 28N ens van demostrar, tot i no ser extrapolables (ho vaig dir el mateix dia), que la gent vol un altre manera de fer política de la que fa el tripartit. La gent vol que no se l’enganyi.

A continuació us deixo la nota i el vídeo amb tot el que vam dir al dinar.


Joan Mora: “CiU opta a guanyar les eleccions municipals”

Amb el resultat de les eleccions del 28N s’ha vist que la ciutat està demanant una nova manera de fer política.

Joan mora, acompanyat de la resta de membres del Grup Municipal de CiU, s’ha trobat aquest mig dia amb representants dels mitjans de comunicació locals. El quals li han adreçat diverses preguntes tant pel que fa l’actualitat municipal com al resultat de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

Preguntat sobre les declaracions de l’alcalde Baron afirmant que “no tanca les portes a la sociovergència en el proper mandat”, Mora ha dit que: “Probablement l’ha traït el subconscient davant del resultat obtingut pel seu partit el passat 28 de novembre a la ciutat (19338 vots a CIU i 9330 al PSC). Nosaltres optem a guanyar les properes eleccions municipals i el ciutadà decidirà quin govern s’ha de fer. Treballarem amb tothom, a favor de Mataró. El que ha deixat clar la ciutadania és que vol una altra manera de fer política i això passa per un canvi radical a nivell de tot el govern i aquest canvi només el pot produir un alcalde de CIU

CiU sempre ha deixat ben clar que, amb un govern dels millors, tothom pot aportar alguna qualitat i treballar en projectes concrets. La situació econòmica actual, però també la regeneració política ho exigeix. La societat està cansada de la política partidista i ens demana retornar als orígens que no són altres que un bon govern que inspiri la confiança suficient per recuperar la il•lusió i l’empenta que necessitem per millorar la situació de tanta i tanta gent com està patint en aquests moments.

Preguntat per la imputació del fiscal a l’Alcalde i al Regidor d’Urbanisme sobre l’afer de Can Fàbregas, Joan Mora, s’ha posat novament al costat de l’Alcalde en el suport a l’arribada de “El Corte Inglés” però ha constatat que, avui, ja ningú dubte de que les coses s’han fet malament i que la mala gestió del govern municipal està perjudicant moltíssim a tothom qui havia confiat en aquesta arribada i que, d’haver-se fet bé les coses, com havia demanat CiU, i integrat l’edifici comercial amb la nau catalogada, avui, ja tindríem el centre comercial a punt d’inaugurar sinó s’hauria inaugurat ja. Ara tot està aturat pel fiscal i no sabem quan ni com pot acabar. Mentre estant, aquesta situació està endeutant més i més la Ciutat.

Finalment, pel que fa al pressupost, Ha dit que la situació és molt complexa i que el govern sembla haver triat, per segon any consecutiu, la vigília de Nadal per parlar-ne, per veure si d’aquesta manera passa desapercebuda la mala gestió municipal i la pujada d’impostos. La dolentíssima situació econòmica de tot el Grup Ajuntament en el seu conjunt, es fa ben evident en la fugida endavant que signifiquen aquests nous pressupostos.

Malauradament, una vegada més, es confirma la situació anticipada ja per CiU en tots els nostres discursos de pressupost des de l’any 2008 i que podeu trobar al nostre bloc matarotransparent.blogspot.com o seguir en els vídeos de tots els plens que CiU també posa a disposició de tothom al web http://www.mesmataro.cat/