28/4/12

Conferència "67 años de historia del paso de Jesús Nazareno"







Aquesta tarda, abans d’anar al sopar commemoratiu de la Germandat Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors he assistit a un altre acte de celebració. La Germandat Nuestro Padre Jesús Nazareno i Nuestra Señora de la Esperanza ha organitzat la conferència “67 años de historia del paso de Jesús” amb motiu del seu 25è aniversari.
La xerrada ha començat a quarts de vuit del vespre a la sala d’actes del Centre Cívic Pla d’en Boet a càrrec del Vice-germà Major de la Germandat, Sr.Antonio Escalera. Hi han assistit, entre d’altres, l’ex-alcalde de la Roda de Andalucia a Sevilla, (municipi d'on és originari el pas de Jesús) ; l’alcalde de la Puebla del Río i membres de la diputació de Sevilla. L’acte ha comptat amb la col•laboració de l’Associació Cultural Rodeños Andaluces de Mataró qui demà celebrarà la seva trobada anual i a la que no podré assistir per ser a la trobada nacional de Puntaires durant el matí (festival al Foment) ni al dinar perquè van tenir tant èxit (cal felicitar al seu President per la seva gran capacitat de convocatòria) que se'ls va desbordar el dinar i el mateix President no va trobar la manera de fer-nos un forat ni a mi, com a Alcalde de la Ciutat amfitriona, ni al Regidor de cultura, tot i haver-nos convidat.  
Tornant a la conferència ... ha estat molt emotiva ja que l'Antonio la tenia molt ben preparada, tal i com si fos un pregó dels que es fan per Andalucía.  Ha estat emotiu i tot un èxit! Que per molts anys!
Vull agrair, especialment, al Sr. Javier Lechuga, del "Nazareno", la seva gran atenció i professionalitat que va sempre amb tot allò que fan.  Moltes felicitats i gràcies.