5/4/12

Orgullosos de tenir la millor Setmana Santa de Catalunya




Així ho vaig expressar divendres passat durant la signatura del conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Mataró, la Comissió de Setmana Santa de Mataró i els Armats. Un conveni en el qual es van pactar els 43 actes que se celebraran en un període de vint dies, i que com vaig expressar, estan al suficient nivell qualitatiu per poder corroborar que Mataró està molt per sobre d’altres ciutats durant aquests dies.
Amb l’homenatge a la ciutat, aquest vespre a les 20 dels Armats de Mataró a la Plaça de l’Ajuntament, comencen els plats forts de la nostra Setmana Santa, que arribaran al seu punt àlgid demà divendres amb la processó general de Divendres Sant, que aplega tots els passos de la ciutat i que espera rebre una assistència de públic de 40 mil persones.

Aquest 2012 és un any de celebració. Perquè els Armats de Mataró commemoren els desè aniversari del nomenament de les desfilades com a Patrimoni Cultural de la ciutat i perquè la Hermandad Nuestra Señora de la Soledad –formada només per dones- i la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno i Nuestra Señora de la Esperanza celebren el seu 25è aniversari.

Gràcies confraries, germandats i Armats per fer-nos viure una Setmana Santa tant intensa i plena d’activitat. 43 actes, entre desfilades romanes, escenificació de la Passió, Via Crucis Interparroquial o processons que no ens podem ni volem perdre!