8/3/07

Avui ha estat un dia complet


Al matí he estat a Cornellà visitant un possible client i veient si trobàvem la manera d’entendre’ns. A mig dia he dinat a Barcelona amb un bon amic de Mataró per canviar impressions sobre el futur de la Ciutat. Després ja m’he incorporat a la campanya: una roda de premsa per presentar les nostres propostes sobre accessibilitat, una visita a l’hotel d’entitats de la Fundació Hospital, al carrer Sant Pelegrí, on hem escoltat les seves demandes sobre tot el que els preocupava i hem parlat sobre la llei de la dependència. Cal dir que ens acompanyava en Carles Campuzano, diputat al congrés i que coneix molt bé aquests temes.

Després he assistit a la presentació dels actes del 75è aniversari del Centre Natació Mataró al Saló de Sessions de l’Ajuntament. Magnífic l’Eugeni Romeu. He disfrutat molt sentint-li la glossa i, com sempre, he après un munt de coses que no sabia. A mi, lo de la natació no en va gens. A mar sí, però a buscar musclos. Suposo que és per problemes de respiració, però no aconsegueixo nedar bé en cap estil.


En acabar, he passat per la peixateria a sentir en Carles Campuzano que estava parlant de temes de cooperació, concretament, la conferència tenia el títol “Cap a una nova Llei de Deute Extern”.