26/3/07

Les entitats fan la seva feina


Mushobetis !
Felicitats Peña Bética ! Gràcies pel vostre petit detall i per la vostra alegria. Espero venir algun dia a veure un partit amb vosaltres. Segur que ens divertirem.

La passió dels armats !
Per desgràcia, les obres religioses no estan de moda i s'ha de tenir molta constància per a representar de forma amateur una obra d'aquesta envergadura quan saps que a la gent li costa molt de respondre però se que la única manera de conservar tradicions és aquesta i tots ho sabem. Per tant, gràcies per la passió amb la que feu la Passió. La vostra professionalitat a l'escenari és indiscutible.
.
Comentar també l'article de l'Heribert Barrera a l'Avui d'ahir (24 de març) "Satel·lització i eutanàsia" que subscric absolutament. El recomano.

De la proposta improvisada d'en Vendrell sobre la consulta d'autodeterminació, només dues reflexions. Com és què la proposta no es va fer oficialment des del Consell Nacional d'Esquerra? També ahir dissabte, en tenien la oportunitat. I la segona, i més important, com és que no som capaços de posar-nos d'acord quan toca i després encara ens anem fent la punyeta? Sol passar que quan l'odi t'encega no ets capaç d'actuar amb racionalitat. O aturem aquesta desfeta o ja podem oblidar-nos de tot. Quin País !!