1/7/07

CONSELL NACIONAL

CDC, 5 HORES DE CONSELL NACIONAL

Aquest matí he tingut Consell Nacional de CDC. Tanta trifulca i tinta que ha fet córrer el tema d'Unió per, tot plegat res.

És evident que som com un matrimoni mal avingut però que ja ha durat 30 anys i sembla que discutim per discutir però, de trencar, trencar, ningú en té ganes.

El que és important però, per a mi, és tenir clar que no hem de fer espectacles públics que desconcertin a la gent.

Els de dins sabem que és més soroll i tacticisme de curta volada que res més, però no és bo de cap de les maneres fer discussions estèrils que s'arreglen sempre en una taula perquè, en el fons, no hi ha cap interès a desfer una cosa que funciona prou bé.

La meva aposta personal, de fa molts anys, sempre ha estat la de que la Federació o com se'n vulgui dir ... tingui una sola estratègia política, una sola direcció, una sola estructura, una sola llista de militants i simpatitzants i, si UDC o CDC volen continuar existint -ben lliures de decidir- que ho facin però el funcionar com ho fem ara ens fa perdre una mar de temps i esforç que a mi no m'entra al cap.

D'aquí uns mesos, potser un any, tindrem un altre congrés i de ben segur que tindré ocasió de tornar a defensar aquesta postura com ja tantes vegades he fet.

En el cas de casa, de Mataró, estem treballant ben bé com si fossim una sola cosa però, si donéssim el pas definitiu, encara podríem millorar molt més.

L'anècdota de tot el tema és el
desfederem-nos