30/7/07

POR QUÉ CAYÓ UN CABLE ?

Normalment no parlo de política nacional ni estatal però és que, avui, no me'n puc estar.

A la tarda he sentit al Diputado Manuel Mas interpelar al Ministro Joan Clos sobre l'apagada. Vaja, és exactament el que CiU denuncia quan diu que el PSC quan agafa el pont aeri perd la força i s'oblida de qui el vota. Absolutament vergonyós. Encara no sé si li ha preguntat quelcom o li ha fet festetes ... però, en definitiva, es tractava de tapar-li les vergonyes al Ministro i al que el va precedir.

Mentre escric aquest bloc, veig les imatges per TV i sento el Ministro com diu que "Por qué cayó un cable ?" i més tard "la red de Catalunya y BCN, en relación a la red española, está en la media de calidad, quizás un poco por encima" ... i un minut més tard el Conseller Castells dient que en algunes zones de Catalunya s'està en una "ENORME PRECARIETAT" -no se si parlava de la zona de BCN- En què quedem ? Senyors socialistes, quin dia ens asseurem i farem el que s'ha de fer ! que no veuen que se'ns rifen ! que no veuen que tenen el síndrome d'Estocolm sense adonar-se'n.

No em crec que vulguin fer de Catalunya un país de segona perquè, entre altres coses, vostès són Catalans i ningú vol que el seu País no sigui capdavanter. I si no és per voluntat és pitjor. Quan se'n adonin ens costarà molt més reaccionar. Repeteixo, quin dia ens asseurem i farem el que s'ha de fer ?

Ah ! i un altre cosa, després ens gastarem “quartos” de tots en fer estudis per saber perquè la gent no va a votar ? Au home !