4/7/07

Reunió amb l'Alcalde




REUNIÓ AMB L'ALCALDE




Per fi ens hem trobat amb el Sr. Baron. Hi hem anat en Quim Fernández i jo i ens hi hem trobat amb l'Alcalde i el Regidor d'Urbanisme. Ha estat una hora cordial però, sobretot, suposo que ha servit per mesurar maneres. Li hem lliurat, simbòlicament, el nostre programa electoral com a prova de la nostra voluntat de treball sincer per la ciutat i li hem remarcat una dotzena de temes que pensem que podrien ser treballats especialment.Hem repassat els temes més polèmics i també li hem expressat el nostre desig sobre tornar a la Junta de Govern. La negativa ha estat rotunda. No crec que sigui bo per parlar aquí de tot i, per tant, permeteu-me que sigui tant breu. Bàsicament, la conversa s'ha centrat en el malestar que ens genera el fet de que siguem tractats amb la ignorància i que, normalment, ens assabentem dels temes per la premsa o quan ja està tot fet i decidit. Estem convençuts que les nostres aportacions als projectes que es porten a terme serien enriquidores i millorarien el resultat final. Al final, també hem posat sobre la taula els recursos i espais del nostre grup a qui es fa molt difícil treballar en les > condicions actuals. El resultat, resumint, seria que farem trobades periòdiques per anar avançant i espero que en 3 mesos haguem definit si, de veritat, hi ha voluntat o no de tractar els temes amb sinceritat.




CASA MUSEU D'EN PUIG I CADAFALCH.




Avui hem fet una roda de premsa, al carreró, 39 davant la casa que va veure néixer a Puig i Cadafalch. Presentarem al ple la proposta però entenem que s'ha de treballar ràpid per a impedir que se'n faci algun altre us. Mataró no es pot permetre el luxe de deixar escapar una oportunitat de tenir un reclam així.




CIU TORNARÀ AL GOVERN DEL CONSELL COMARCAL Les negociacions fa dies que duren i sempre es filtra alguna cosa però, de fet, aquest vespre en l'Executiu Comarcal hem parlat del pacte que permetrà que CIU participi al govern del Consell Comarcal. Sembla que estem d'acord amb els grans temes de comarca, sobretot en infraestructures i, per tant, és bo que hi participem.




CANVIS A CDC MARESME



per motius professionals. S'ha de dedicar en exclusiva als negocis familiars i és un bon moment per fer-ho. S'ha optat per fer una assemblea el 23 de juliol per elegir nou president i fer un homenatge a en Manel (sortint). Personalment, ho trobo una mica precipitat i hagués preferit que el relleu es produís al setembre però la meva opinió ha estat molt minoritària (quasi testimonial) i per tant, el 23 a votar ! El company Xavier Badia ja ha fet el pas de postular-se per a encapçalar una candidatura. Es un pencaire dels que estimen el partit i pensen que, aquest, ha de ser l'eina que ens ha de servir per a treballar. Segur que se'n sortirà ja que no crec que, en tant poc temps, ningú més faci cap pas endavant. És materialment impossible. En Xavier és una persona estimada a la comarca i si sap cosir bé el seu equip, i trobar a la gent més competent per treballar podria, ser un bon president, no només per aquest any que queda fins el congrés sinó que podria tornar a presentar-se després, amb moltes garanties. Espero que aquesta sigui la jugada.