27/9/07

NO M’HO PODIA CREURE

Avui he tingut Patronat del Tecnocampus. Primer de tot hem “ratificat” la designació del Director (el mateix que hi havia fins ara) i, a partir de llavors, ha estat una estupefacció darrera l’altra.

Com qui explica que ha contractat un tècnic nou, ens han deixat caure el nom de la ex-Presidenta, ara militant socialista de base, com a nou fitxatge pel TCM. Els he hagut de treure en compta gotes tota la informació. Ha quedat evidenciat que no tenen clar quin ha de ser el seu paper fins el punt que la Presidenta actual s’ha adonat que el Director s’anava embolicant defensant lo indefensable.

Un contracte indefinit per 43000 euros a una ex-regidora és, políticament, una bufetada als ciutadans. És dir-los que no hi ha cap mena mínima prudència i ètica. Ens han votat ..., manem ... doncs ho fem ! I si es queixen, que es fotin. La nostra posició ha estat contrària i hem intentat explicar fins a quin punt, una contractació feta a dit, sense definir el lloc i portada al patronat com una “fotesa” , en realitat, no ho era i farà mal al projecte.

El més fotut és que aquest govern continua sense creure en el projecte ni saber què fer. Si la persona que havia d’haver tingut al mon empresarial a l’entorn del projecte no ha reunit el Consell en els darrers 4 anys, no creiem que sigui la més adequada per fer-ho. Vull recordar aquí, la nostra denúncia per haver dormit i haver-se deixat prendre MICROSOFT. Sens dubte, haver pensat, entre tots, el perfil necessari, hagués donat millors fruits. Si volem atreure inversions i consolidar un projecte empresarial necessitem algú amb empenta, acostumat a parlar amb el mon empresarial, amb experiència de com funcionen altres parcs –aquí i fora- i, sobretot, independent. Així, faria el que s’ha de fer i no el que li demani el partit. No oblidem que una de les coses que més hem criticat del TCM és la manca de col·laboració d’altres administracions en el projecte de Mataró i que, fins ara, no sabem si és que ens tanquen les portes pels morros o perquè no hi creuen.

Mala peça al teler !
.
Pilar, de veritat, som molts els que no entenem la teva “disponibilitat”. Sembla ben bé que, juntament amb el brumm brumm que s’està fent amb la contractació d’un altre ex-regidor (per part de MESA o AAMSA), el PSC s’hagi embriagat amb tant poder que ja no guarda ni les mínimes formes.
.
A la meva manera d’entendre, així es genera desafecció política i cap bon exemple.
.
Des del bloc d’en Quim en podreu veure un altre opinió.