4/11/07

AVUI, DOS INFERNS






AL PIC DE L’INFERN

Al matí, amb un fred important però esperant tenir una matinal de sol, hem pujat al Pic de l’Infern des d’Ull de Ter. Hem sortit de la carretera, on s’agafa el camí al Xalet, a les 8 del matí.
Amb menys d’una hora érem al Coll de la Marrana i amb dues, esmorzant a la barraca de Tirapits. Després ens hem enfilat cap a la carena i l’hem seguit fins al Pic. No hi havia gaire neu però hem hagut de sortir del camí i seguir la cresta de la carena perquè el glaçada era important i les pedres relliscaven força. Feia un dia tant clar que es divisava perfectament el Carlit, p.e., el Canigó, el bestracà, o el Montseny ...
Us deixo una foto des de dalt, amb el Canigó al fons i dues de curioses. A la primera es veuen dos llacs: un de molt conegut, l’estany de les truites (el gran de Carança) i l’altre el de la Coma de l’Infern. Es veu clarament com aquest últim està glaçat amb les marques del vent. Cal dir que és més alt que l’altre i un dels que no s’hi acosta massa gent. Recordo que és l’únic lloc on, jo, he vist Martes. Suposo que n’hi deu haver a mes llocs però jo només n’he vist allà.
El que sí que hem vist avui han estat una pila d’isards. Cada dia n’hi ha més i son més tafaners.

AL CAMP DEL MATARÓ

I he dit dos inferns perquè el Mataró ho està passant molt malament. A la tarda he anat al camp a veure si, jugant contra l’últim, podíem guanyar i agafar confiança.
Malament ! Ha estat un 0 a 3 després del 0-5 de la setmana passada. En situacions així tothom ho passa malament i cadascú te la part proporcional d’emprenyament. No crec que els jugadors siguin feliços, l’entrenador –l’he sentit a Mataró Ràdio a la roda de premsa i els ha fotut un escàndol als jugadors de por- és nou i no te pels a la llengua però no estava gens content. I la directiva ? El President estava trist i molt preocupat, igual que la resta de directiva. I els afeccionats ... bàsicament he vist resignació.
Quan al Cassà, ja he felicitat al seu President. Els ha sortit tot ... han aguantat bé la primera part, han aprofitat una jugada dubtosa per marcar el primer en temps de descompte i a la segona part han fet dos gols de bandera quan nosaltres passejàvem un voler i no poder massa evident.