20/11/07

FULL DE RUTA


Escric aquest post abans de llegir el discurs sobre la Casa Gran del Catalanisme i que ha pronunciat l'Artur Mas aquesta tarda vespre.
Per tant, no hi emetré cap judici personal fins que l'hagi llegit.
Que per què ho faig així ? Doncs perquè m’acaba de trucar l’Amadeu Ferrer, després en
Quim Fernández i la Maria José Recoder. També SMS de la Montserrat Candini ...
Tots han sortit satisfets però, sobretot, amb un missatge comú: s’ha parlat clar !
Jutgeu vosaltres mateixos després de
llegir el discurs
Pels observadors, no veig les sigles de CDC a les fotos de l'acte ... i què ?

Aquest ha estat el motiu per el que no he pogut ser al Palau de Congressos però ja se sap que primer és la obligació que la devoció.
Realment el CCM no dona per gaire “política” i el contingut ha estat molt de tràmit.
Al final però, també s’ha aprovat la proposta que va llançar CIU però que ha estat recollida per tots els grups del Consell, igual que va passar a Mataró, de demanar que Mataró sigui seu dels Serveis Territorials d’Educació Maresme-Vallès Oriental. Us deixo el link de la que vam aprovar a Mataró.
... però com que al bloc i deixo el que em sembla rellevant (sempre i quan tingui temps) crec que també es positiu comentar l’anècdota de la meva absència del Ple en la votació de dos punts referits al fet de que el Consell Comarcal inverteix 27000 euros (aquest any) en la nova TDT que lidera majoritàriament Mataró. De sobra és coneguda la posició de CIU a Mataró i, per tant, mentre el Grup Comarcal acaba el debat que tenim encetat, he optat per aquesta sortida del Ple. Una qüestió de forma però també de fons.
Ja se que s’ha de ser responsable , solidari i tot el que es vulgui però algú em pot explicar què hi fa el Consell Comarcal agafant un 5% d’un projecte empresarial d’una televisió ?
Si algú ens ho explica, ens ho raona i ens ho justifica, potser podrem entendre’ns. Mentre estant, és urgent que ens plantegem com gestionem els diners dels nostres impostos.
La votació ... que quedi clar, ha estat tothom a favor menys el PP que s’ha abstingut ... i jo en una situació “gens políticament correcte”.
Segur que hi haurà qui hi traurà punta, i en farà mil lectures. La meva és que si sóc en política és per fer allò que cregui millor per els meus conciutadans i ningú podrà dir que en aquest tema de la TDT no he i hem estat molt clars.