10/11/07

SOM UN GOVERN NOU … JA ;-))


EL PLE DE NOVEMBRE

Fins avui no he pogut escriure sobre el Ple de dijous passat.

Vam acabar a la una i em ficava al llit a les dues per llevar-me a les 4 i marxar a València a veure dues fires (MADERALIA i FIMMA).
Sort que hi anava acompanyat i vaig dormir tot el camí perquè, tot el dia caminant per la fira va ser un matament.

Molts ja la coneixeu però als que no, us recomano visitar la Ciutat de València.

La primera vegada que la vaig visitar va ser quan tenia 19 anys i hi vaig anar a visitar clients (botigues d’esports). Des de llavors hi he anat regularment i el canvi està essent espectacular i la Fira de Valencia n’és un exemple.

Bé, me’n he anat del tema del Ple.

Va ser també un Ple llarg. Els molts temes que vam portar-hi van fer el seu efecte.

La nostra insistència amb la vergonya del tema RENFE i ADIF va aconseguir fer que el Ple de Mataró hagi demanat el cessament de la Ministra de Fomento deixant en evidència les contradiccions del PSC que no saben com sortir-se’n d’una cosa que veu tothom –ells els primers- i que no saben com defensar perquè és indefensable. Només el fet de que tampoc pinten res dins el PSOE i, precisament, per no evidenciar-ho és pel que fan aquest paper tant galdós.

Un altre cosa digna de conèixer és la situació de Can Fàbregas. El govern continua marejant la perdiu per no reconèixer que no volen moure ni un dit, i el regidor d’Urbanisme ho va dir ben clar: va qualificar la fàbrica de “naueta”. Ja està dit tot.

Quan se’ls pressiona els surt de dins: “naueta” ... com en ple passat, el dels pressupostos, la regidora de serveis centrals, quan ja no sabia com justificar la pluja, ens va dir que si no ens agradava com ens donaven la informació –tant petita que no es podia llegir- que en féssim ampliacions.

Tot plegat, només són inseguretats i politiqueria. Què hi farem !

L’Alcalde s’ho mira i no sabem què pensa ... deu pensar que millor no embolicar-se però, que quedi clar que n’és el responsable.

Vull deixar clar també el perquè no vam votar la proposta del PP de celebrar el dia de la Constitució Espanyola, i hi vaig dedicar un bon temps perquè el tema és molt seriós .
El PP no és gens innocent fent aquests propostes, i la feblesa del PSC actual hi fa un seguidisme nefast per Catalunya. El fet que IC també ho hagi votat crec que s’ha de llegir més en clau “local” que altre cosa.

Deixaré les notes sobre aquest tema en un altre post.

I potser una cosa nova més ... en aquest Ple, com que els estem marcant el pas en molts temes i els estem fent veure com van d’endarrerits en moltes coses, i la poca feina que fan, ara s’han empescat una nova idea: SOM UN GOVERN NOU ! Això si que fa riure. Si no tenen política de fires és per culpa seva, si no han posat en marxa la Comissió de seguiment del front marítim és per culpa seva. De govern nou res de res. Si s’ho volen creure que ho facin però a nosaltres no ens entabanaran. Els serveis de propaganda es deuen haver empescat aquesta idea per desviar l’atenció sobre la pressió que els estem fent, però fa riure sentir-ho i cada vegada que s’ho posen a la boca fan fer rialles a qui els escolta.

CERDANYOLA

Aquest matí hem esmorzat i passejat per Cerdanyola per intercanviar impressions amb els veïns, visitar mercats, el Casal d’avis, Parcs, aparcament, etc.
Com sempre, hem anotat una colla d’idees per a millorar i que, òbviament, farem arribar al govern.
Sempre dic el mateix ... quina diferència! fora de campanyes electorals la gent s’obre molt més i tothom entén perfectament que estiguem fent la seva feina. Quan els preguntem, es nota la sinceritat per ambdues parts, i no hi ha aquella sensació postissa de la campanya. Tenen raó !