8/11/07

Posicionaments de CiU


Ahir al vespre vaig explicar el nostre posicionament davant del Pla d'Actuació Municipal 2008 i el Pressupost.

Com que tenia més temps, vaig desgranar completament el discurs preparat per al ple del dia 30 i que es va haver de retallar. Aquest és el sencer.

Vam dedicar també una bona estona a explicar la situació de Can Fàbregas i el nostre posicionament, així com a escoltar la visió del públic.

Hi va haver coincidència absoluta en que el govern tripartit s'ha posat en una ratera i ens vol fer beure a galet. Pel que sembla, mai sabrem, el perquè no s'ha volgut estudiar la opció de tenir la gran superfície però respectant el patrimoni.

Nosaltres sempre ens hem manifestat a favor de la vinguda de l'anomenada locomotora, entre d'altres coses perquè les associacions de comerciants també s'hi han posicionat a favor però, ara bé, el fet de que sigui el propi Ajuntament qui, quan l'interessa, utilitzi la seva força per jugar amb el Patrimoni és quelcom que provoca un efecte de mal exemple enorme en tant en quant a un ciutadà no se li permetria mai. O sí ?

Ahir també varem presentar un nou canal participatiu “de debò”. A través del portal www.ciumataro.cat i www.joanmora.cat, els mataronins podran fer arribar al grup de CiU totes aquelles propostes, per tal que el nostre Grup les inclogui en les al·legacions al pressupost municipal. Aquest procés de participació estarà obert fins al proper 19 de novembre, data en la que acaba el termini per presentar les al·legacions al pressupost.

Al nostre espai del youtube podreu veure el vídeo de l'acte.

Aprofito per convidar-vos al Ple d'avui on veureu que el nostre govern a l'ombra vafent la seva feina.