20/4/08

2.4.8 ANTONI UIX, NOU DIRECTOR DEL TCM


Conec a l’Antoni Uix des de fa molts anys. Va ser professor meu de comptabilitat. El seu mon professional sempre l’ha portat a cavall del mon de l’ensenyament i les finances. Tant a l’Escola Pía com a la Universitat de Vic va fer una bona feina i espero que, ara, també ens ajudi a tirar endavant el Tecnocampus.
Vaig donar aquest nom a l’Alícia Romero abans de que en Ricard Bonastre ens deixés. Val a dir que ho vaig fer davant del propi Ricard quan, ni remotament, pensava que poc després ell marxaria.
Crec que és un bon fitxatge i sé que farà tot el possible per tirar el projecte endavant, afegint-hi una bona dosi de realisme, sobretot, a la vesant universitària que és la que sempre hem vist coixa.
Al contrari que en temes tant importants, també, com el de la Plaça de Cuba, que l’ha portat fatal, reconec que, en aquest tema, la regidora Romero ha sabut valorar els consells donats per molta gent i espero que sigui un punt d’inflexió en tot el projecte. Si se sap aprofitar tota la capacitat que hi ha a la Ciutat, sense sectarismes, es pot fer molta feina.
Tant de bo, repeteixo, aquest sigui el punt d’inflexió que permeti començar a treballar més positivament.
Evidentment, nosaltres continuarem fent la nostra feina d’oposició criticant el que no es faci bé però quan hi ha quelcom positiu, també ho hem de saber reconèixer.