28/4/08

21.4.8 TERTÚLIA GENTIC SOBRE ELS MITJANS AUDIOVISUALS


En acabar la conferència d’en Colomines he anat corrents al sopar tertúlia que GENTIC havia organitzat en un restaurant de la Rambla. Aquests sopars són molt vàlids per crear xarxa i complicitats al voltant de les empreses TIC de la comarca i per discutir temes d’actualitat, tant empresarial com tecnològica.
Evidentment, pel mig, un canvi de barret. Amb els amics de GENTIC sóc un empresari més. Allà de política zero. Vaja, a prop de zero.

Avui, en Pedro Gómez (responsable dels sopars-tertúlia dins GENTIC) ens ha preparat el tema “Oportunitats del Maresme en l’aplicació dels mitjans audiovisuals” i ha convidat a Ramon Safont-Tria (Gerent de la Fundació TCM Audiovisual), a en Jordi Marín (Gerent del Consorci Maresme Digital) i a en Jaume Puig (Director de Televisió de Mataró).

El tema val la pena i hem fet un full. A la taula no hi cabia ningú més. La tertúlia ha servit per posar sobre la taula les iniciatives que hi ha actualment a la Ciutat i cadascun dels convidats ha explicat el seu mitjà i en el cas del Safont-Tria, també el nou Centre de Difusió Tecnològica que recentment s’ha instal.lat a la nostra Ciutat.

Ha estat un sopar de guant blanc i no ha sortit cap tema polèmic més enllà de la dificultat de sintonitzar la TDT en la geografia comarcal però, en general, la tertúlia ha marxat més cap a la banda de saber què és cada cosa.

Jo he preferit escoltar més que parlar. Una bona manera d’aprendre i poder reflexionar més. En Joan Salicrú, ha fet el mateix. Vaja, ell no ha dit ni mu. T’has avorrit Joan? A tu, com a mi, t’agrada més salsa, eh !