3/2/09

El rendiment del Cap d’Emissions de Mataró Audiovisual era satisfactori i amb professionalitat, però se l’acomiada igualment.


Fins ara no havia parlat de l’acomiadament del Sr. Sintas, Cap d’emissions de Mataró Audiovisual perquè volia saber com acabava i no perjudicar ni al projecte de Mataró Ràdio ni a ell mateix.
Ara ja ho sabem. Directament, el President , primer l’acomiada per tot un serial i després reconeix que no és cert. Amb la manca de transparència habitual en intentar “saltar-se” un Consell on, per estatuts, s’havia de decidir el tema i, finalment, retirar el punt de l’ordre del dia en veure que no s’estava actuant bé. Potser la cosa no tindria més dita si no fos que el President del Consell és el Mateix Alcalde i ni ell ni el Regidor de Presidència (que li hauria de cobrir les espatlles) van voler escoltar a una persona que clamava per una injustícia. Finalment, davant la pressió de l’oposició i de la lluita del mateix interessat el President se’n ha adonat de que no s’havia actuat bé.
El problema però, és que com que no s’ha volgut rectificar l’han acomiadat igualment, però reconeixent que el rendiment del Cap d’emissions ha estat satisfactori i amb professionalitat.
Aquest fet, per mi, vol amagar sota la catifa les moltes mancances del projecte i no ajuda gens al projecte de Mataró Ràdio, una emissora volguda per tots i que voldríem que no només fos escoltada sinó estimada per els mataronins. Aquests fets, indiquen que alguna cosa no es fa bé i que el desig de control ferri sobre tota visió crítica és tallat de la manera que sigui.
Segur que hi hauria coses que no agradaven d'aquest senyor. Això és discutible però acceptable. Ara bé, el que no pot ser és que se li reconegui, perquè és just, tot el que ha fet per Matarò Ràdio (molt per sobre del que li era exigible) i se l'acomiadi igualment. Aquest missatge és molt negatiu, si no és que el que pretengui realment sigui atemorir la, sempre possible, divergència interna.