15/2/09

Trobada històrica CIU-PSC de Mataró.


He trigat a escriure sobre la trobada no perquè amagués res eh!!
El fet és que he anat de cap tota la setmana i no he pogut fer-ho fins aquesta meravellosa tarda de diumenge.
El primer que he de dir és que em vaig sorprendre molt quan els “viejos del lugar” em van dir que no s’havia fet mai una trobada formal de les executives i que el que estàvem fent era, per tant, històric. Bé, no te cap més transcendència i l’important és que després de tanta crispació com diuen que hi ha hagut (jo no l’he vista pas) ens haguem trobat fora de la dinàmica municipal per parlar tranquil·lament.
La trobada va tenir un to cordial i distès. Abans, havíem parlat amb el primer secretari socialista per emmarcar la trobada. Nosaltres vam demanar parlar sobre la situació econòmica actual (crisi) i sobre la necessitat de recuperar les propostes que, sobre aquest tema, havíem fet mesos abans. Val a dir que vam coincidir sobre el marc i hi s’hi van afegir els temes tractats en la darrera reunió amb l’alcalde, a més de tot el que va sorgir.
En definitiva, cap acord més que el de constatar la necessitat d’aquestes reunions i el compromís de trobar-nos per allà el juny i veure els avanços realitzats.
Sense bromes perquè el tema és molt seriós, és molt bo que el PSC hagi aparcat el discurs de la crispació per entrar al del diàleg. Esperem, i jo el primer, que hi hagi sinceritat i la voluntat real que ha mancat fins ara.