13/4/09

Moviments d’en Guardans.

Sempre he mantingut que és un bon professional y d’aquelles persones que Catalunya hauria de tenir situades en lobbys internacionals defensant els nostres interessos. És una persona preparada i ben segur que propostes professionals no n’hi han faltat ni n’hi en faltaran en el futur.
El vaig conèixer personalment el març 2007 quan vaig anar a Brussel·les a conèixer el Parlament.
Avui que hem conegut la notícia de que ha acceptat un càrrec de confiança de la nova ministra de Cultura del PSOE, seria molt lleig dir que si te aquest o aquell defecte, etc. Tot plegat coses molt pròpies de la política. No ho faré.
Esperaré a que ell mateix ens ho expliqui i ens digui com es menja això. Fets com aquests costen d’explicar i més d’entendre, però ens hi esforçarem. Un pas així donarà tants arguments a qui defensaven el seu relleu a CDC com als socialistes però, sobretot, en donarà a qui viu allunyat de la política per continuar-hi estant.
Tot i això, Ignasi, molta sort.
Jo ja em vaig manifestar clarament a favor d’en Tremosa, però això no treu de reconèixer la vàlua personal d’en Guardans encara que aquest moviment, repeteixo, me l’ha d’explicar molt bé perquè d'entrada, no se veure'n l'encert polític.