12/6/10

A Cerdanyola amb la carpa de CIU



Aquesta tarda hem estat a Cerdanyola parlant amb la gent. Sobretot escoltant-la. No paro de repetir el mateix a tots els companys que hi érem. Deixem parlar i escoltem.
Ha estat una bogeria de nens i nenes demanant el seu globus. Santa innocència! Si tot fos tant senzill com acontentar a la canalla ;-)) amb un globus, un llapis, uns caramels o una bossa senzilla ...
Sí, és cert que més del 50% eren nous catalans però sempre em porten el mateix pensament: integració, integració ...
Puc entendre una certa incomoditat per les dificultats de convivència però ho hem de fer ! No ens podem desentendre de ningú ni molt menys negligir en el paper de fer-los veure, notar, i entendre les nostres costums de convivència i educació. Senzillament és feina de tots!
Per altra banda, les mateixes preocupacions de per tot arreu: la feina, les dificultats familiars ... la gent està amoïnada perquè te parents a l'atur i no veuen massa clara una sortida. Ens exigeixen solucions. És cert que algú també ens en deixa anar alguna de seca però per això hi som. De vegades, quan veig la TV a mi també em fa vergonya veure segons què. Per tant, entenc segons quins estats d'ànims de la gent però també els entreveig, en el fons, un desig de canvi de formes i maneres. Aquest és el veritable canvi que la societat espera.
Així ho farem! Fem el canvi!

Demà ens trobareu al camí de la geganta.