23/10/10

Dinar multitudinari a Premià de Mar. Artur Mas i Miquel Buch.











He estat tot el matí treballant però, a mig dia, he anat a l'acte que els companys de Premià de Mar han preparat amb tanta voluntat i feina.  
El pavelló era ple per escoltar a l'Artur Mas i després fer un dinar de germanor.  Durant tot el dinar s'ha respirat un aire d'optimisme i de responsabilitat.  Tots som conscients de que encara falta molt i cal treballar fins el minut 90 (com diu en Mas) però també hi ha moltes ganes de canvi i molta voluntat de canvi.
Conforme va acostant-se la campanya vaig notant com s'alça l'ona de canvi i com cada dia més gent et diu, sense embuts, que aquesta vegada treballarà molt més encara.  Això és molt bo i cal saber-ho canalitzar.
Ha presentat l'acte la Núria Serracanta i després han intervingut en Joan Morell i en Benet Maimí, que han donat pas a en Miquel Buch i finalment, a l'Artur Mas.  En Miquel ha aprofitat per fer balanç i l'Artur per asserenar els ànims i injectar un optimisme moderat però per demanar un esforç final.
Al final del dinar, l'Artur no sabia com fer-s'ho per agrair que, fins i tot, li han regalat un cistell de rovellons.  No ho volia fer però em sembla que, al final, se'ls deu haver hagut d'emportar. Bon profit!

Aquestes han estat les meves piulades:


 Joan Mora i Bosch 
Fins al darrer minut amb estil positiu i constructiu. Artur Mas
 Joan Mora i Bosch 
Artur Mas: premia , avui, es llavor del canvi. 
 Joan Mora i Bosch 
Miquel Buch, l'alcalde amable de Premia de Mar, fa balanç. Continua el canvi 
 Joan Mora i Bosch Premia mobilitzat pel canvi. benet maimi i joan morell precedeixen a l'artur