2/10/11

56ena Festa de la Vellesa







Experiència, esforç, treball, riquesa, inspiració..., en definitiva, quanta vida aplegada aquest matí al Teatre Monumental a la 56ena festa de la vellesa, organitzada pel Patronat Local de la Vellesa i que ha comptat amb la presència del convidat d’honor Monsenyor Joan Godayol, salesià i Bisbe emèrit d’Ayaviri (Perú).


Desenes d’avis i àvies han assistit a l’acte oficial i la festa amenitzada amb les actuacions d’Adam Show i de l’Argentona Cor de Gospel en un acte que ha estat presidit pels avis de més edat, Joan Mola, de 95 anys i Mercè Roig de 102 anys, i retransmès en directe per Mataró Ràdio.

Davant tants coneixements i tanta vida recorreguda he pogut dir poca cosa. Que una societat que prejubila l’experiència va mal encaminada; que els més grans son una font i una riquesa que no podem perdre i a la qual moltes empreses han de recórrer per poder tirar endavant en moments de crisi; que ens sentim amb el deure de recuperar els valors i el llegat dels nostres avis i àvies, i que al seu costat, encara en podem aprendre molt!