8/10/11

Les botigues del carrer Sant Benet surten al carrer


















Aquesta tarda el carrer Sant Benet estava de festa. La jornada ‘Sant Benet Comerç a cel obert’ estava promoguda pels comerciants del carrer Sant Benet amb la organització de Comerç Mataró Centre, la col•laboració de l’Aliança Mataró i Mataró Quiropràctic i patrocinada per Capgròs Comunicació.  


Montse Borda, propietària de la botiga La Malka i Jordi Novo, explicaven que l'èxit de la primera edició a la Primavera els havia portat a organitzar aquesta segona desfilada de moda femenina, masculina i infantil, de festa, de roba interior, perruqueria i estètica. Hi participaven una trentena de comerços del carrer i els seus entorns, com La Malka, Montse Mora, Fransi, Quick; Francesc Roba d'home, AB Dominguez i Magne-Pasciulli Salons. 

Enguany, i com a novetat, hi havia un espai de degustació on els ciutadans podien dinar a base de productes i plats elaborats per establiments del carrer: el restaurant Sant Benet, la botiga Bartomeu i la pastisseria Sacher. L'espai de degustació estava ubicat entre els carrers Fray Luis de Leon i Iluro.

A banda, també s’oferien activitats per als més nenuts a l'alçada de la plaça Santa Teresa, inflables i durant tota la tarda i tallers de circ (enfilar-se a un trapezi, grimpar un màstil, fer de funambulista i caminar pel cable, pedalejar un monocicle i llençar el diàbolo) i amb la presència de dos pallassos i personatges de Disney. Aquestes activitats anunciaven la nova temporada de Mataró, Circ al Casal, que començarà el proper mes de novembre.

Al final de la Jornada s'ha fet un sorteig de lots de productes que han hagut de repetir varies vegades perquè l'afortunat/da ja no hi era.

Felicitats per aquestes iniciatives.