4/10/11

Assemblea General de Federació de CIU







Avui he tingut una tarda també completa. Venint de Barcelona he volgut passar per l'Ajuntament a saludar els companys el Consell Territorial del Centre, i com sempre he arribat amb l’ai al cor a l’Assemblea General de la Federació de CiU.
Abans de començar i de donar la benvinguda als nostres militants i simpatitzants que ens acompanyaven he demanat disculpes pel retard. 

Hem començat amb un dels temes que ens ocupava, les eleccions a les Corts Generals del 20N. Li he passat la paraula a l'Adriana Martínez, presidenta d'UDC i a Marc Marín, president de CDC. Posteriorment he fet una breu valoració dels 100 primers dies de mandat municipal. Aquí he intentat transmetre que estem treballant molt per mantenir un diàleg amb les altres forces polítiques, ser rigurosos, tenir responsabilitat, il.lusió, compromís i esforç davant d'una situació complicada.
A continuació he passat la paraula a en Marcel Martínez, 2n Tinent d'Alcalde i regidor de Cultura i Ensenyament que amb un discurs breu però emotiu ens ha comunicat que el dijous, durant el Ple ordinari, presentaria la seva dimissió com a regidor per motius de salut.

I més tard ha començat el torn de preguntes. Interessant, perquè els nostres militants i simpatizants donaven la seva opinió de com ho veien ells des de fora. Aquestes assemblees sempre són positives perquè sovint em fan veure un mateix escenari des de diferents angles.
Marcel, hem passat moltes experiències junts, bones i no tant bones. Sort.
No dic adéu, només fins aviat!