8/10/11

Celebrem els 30 anys de l'Agrupament Escolta Antoni Comas









Aquesta tarda, l’Agrupament Escolta Antoni Comas, vinculada a la parròquia de Sant Josep de Mataró que pertany als Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEGSC) ha celebrat els seus 30 anys. Una festa plena d’activitats, sopar i concerts per commemorar les tres dècades. Els seus responsables actuals ho han volgut celebrar amb una gran festa oberta.

Sempre recolçaré l’esperit d’aquestes entitats i dels nois i noies que ho porten a terme, on cada dissabte es troben per intentar descobrir la realitat que ens envolta, aprendre a ser crítics amb la societat on vivim i desenvolupar la capacitat de participar activament i implicar-nos amb l'entorn per a transformar-lo mitjançant jocs, tallers, xerrades, excursions els cap de setmana, campaments per fomentar la convivència i el respecte mutu i la natura.
Entre d’altres activitats, hi ha hagut una gimcana infantil, jocs per a tothom i una exposició fotogràfica. El sopar de germanor era obert a tothom (amanida i butifarra) feta per un grup de pares dels mateixos nens. I que millor per acabar una festa que fer-ho amb música, amb els grups Mr. Freak Ska (ska casolà), La Traca (tradicional catalana) i Ebri Knight (rock celta hooligan).

A tots els responsables, us animo a continuar fent aquesta tasca i donar sentit i valors a la canalla.