13/7/12

A can Graupera, les joies es poden menjar

  















Casa Graupera ens ha tornat a sorprendre amb la seva última proposta. Aquest vespre i dintre d'un espai idílic, el Fossar Xic, acollia la presentació de les seves joies gastronòmiques. 

Teresa Graupera, una de les seves creadores, proposava un maridatge per acompanyar les joies i crear d'aquesta manera "tapes", tan fredes com calentes. Dues col.leccions "mediterrani i món", la mediterrani més estiuenca, fresca i juvenil i amb un únic fil conductor, el iogurt i la fruita acompanyada de xocolata blanca i la del món més hivernal, freda evocant als quatre continents; Àsia, Europa, Àfrica i Amèrica acompanyada amb begudes calentes i xocolata negra i amb llet.

Casa Graupera col.labora amb el Consell Comarcal per donar a conèixer els nostres productes de proximitat, com per exemple, la maduixa del Maresme o els iogurts de Granollers.

Aquesta vegada han volgut fer un acte obert al públic, que amb una simbòlica aportació, feia la degustació de les joies i tapes fetes en directe, acompanyat dels estudiants de l'escola de música del Carreró. 

Coincideixo amb la Teresa, cal innovar per poder sortir d'aquesta crisi, i ells demostren que ho estan fent amb èxit. Felicitats.