7/7/12

III Mostra de Balls de GegantsAquesta tarda, hem tingut la III Mostra de Balls de Gegants, organitzada per la Colla Gegantera d'Iluro. La Pl. Santa Anna era plena de gom a gom, amb una plantada de gegants, que poc després continuava el seu recorregut Riera amunt i acabava a la Pl. de l'Ajuntament. 

Una vegada a la Pl. de l'Ajuntament, han iniciat el ball els gegants de Mailas, a continuació els de Ribes de Freser, poc després un ball molt solemne dels gegants de Teià, un de diferent i divertit el ball dels gegants d'Osona, els gegants de Sant Climent de Llobregat estrenaven ball per l'ocasió, en Josep i la Josefina de Manresa ballaven la sardana del Poble Nou, Caldes d'Estrac, el ball de Festa Major dels gegants de la Roca del Vallés, i els gegants de Campos (Mallorca), es Vaquer i sa Collidora de Tàperes. Per finalitzar una tarda engrescadora, els gegants Iluro i Alarona, de la Colla Gegantera d'Iluro.

Agrair la visita de l'alcalde de Campos (Mallorca), Sebastià Sagreras Ballester, que acompanya la seva colla de gegants i també a la Colla Gegantera d'Iluro per la seva exitosa 3a edició.