28/4/10

Agraït al Barça, tot i la eliminació. (Barça 1 – Inter 0 però 2-3 al conjunt)





He de dir que hi anava amb ganes de remuntada però plenament conscient de la dificultat de la gesta. A Milà vam encaixar un 3 a 1 i tot i que no és impossible, l’Inter està en forma i és mestre en l’art de la defensa.

He vist un Barça voluntariós i a qui li perdonaré tot durant 10 anys –millor dit, als jugadors de les 6 copes- però cansat en alguns moments. Torno a dir que l’Inter ha fet un gran partit des del seu punt de vista. Han fet el que han vingut a fer i ho han fet perfectament. Només els 10 minuts finals, el Barça ha pogut posar-hi alguna cosa més que voluntat i han estat els únics moments en que s’albirava alguna possibilitat.

Aquests nois porten una pressió terrible i en Pep es passa els dies recuperant-los de l’esforç físic i mental que suporten. Ens han fet viure moments de glòria que no oblidarem mai. Fa 30 anys que sóc soci del Barça i he viscut de tot però com l’any passat res. Partits com el d’avui, amb el tradicional joc italià de cadenat no són cap novetat i no signifiquen que no haguem jugat bé. Hem fet el que hem pogut i si algun jugador no ha estat prou “despert” o no ha pogut fer més, segur que s’esforçarà i ho donarà tot en el que ens resta de temporada per guanyar la lliga. No en tinc cap dubte !

Passi el que passi Visca el Barça ! i Visca Catalunya !!!

Quin País !!!

PD: tot i això, després del partit estava .. piu piu piu pi pi pi p p p p p zzzzzzzzzzzzz ..... el no gol del nano (Bojan) m’ha matat.