21/4/10

Amb el nou Parlem-ne a les mans

Tinc el nou Parlem-ne a les mans. En aquest moment ja el podeu llegir si aneu al nostre web, a l’apartat d’informació, però aviat el tindrem també en paper i la gent que ens ho ha demanat el rebran a casa.

Si encara no ho heu fet, podeu demanar-nos que us el fem arribar enviant-nos un correu electrònic (aquí) amb les postres dades (nom, adreça, codi postal).

Al número 102, que és el que tinc a les mans, surten els temes del darrer Ple Municipal, a la primera pàgina explica les nostres propostes demanant que l’ajuntament redacti i aprovi una ordenança municipal específica per regular el tema dels locals en els quals es pretengui exercir la prostitució i la que vam presentar per demanar que el domini matronoticies.cat estigui en mans de l’ajuntament. Cap d’elles acceptades pel govern.

A la tercera pàgina hi ha una altra proposta, aquesta aprovada amb els vots de tots els grups excepte la CUP, per instar a l’Estat que faci els canvis necessaris per evitar la multireincidència en la delinqüència. Un tema que cada dia ens afecta més.

Altres temes com les preguntes sobre el Triangle dels Molins i el projecte del Nou Teatre-Auditori o el Prec, no acceptat, perquè l’usuari no hagi de suportar l’increment del transport públic a causa de l’augment de l’IVA previst pel govern central, omplen la resta de pàgines juntament amb altres temes com la liquidació del pressupost 2009 i la pregunta sobre el futur de l’Agència de Promoció de la Ciutat.

No hi falta una referència a l’activitat de CiU a la ciutat, en aquest cas la visita que fa pocs dies va fer a Mataró i el Maresme el secretari general d’UDC, en Josep M. Pelegri.