8/4/11

CIU demana que es tingui en compte l'escola concertada en el repartiment dels grups addicionals



Acabem de treure aquesta nota de premsa...


La federació nacionalista a Mataró, amb Joan Mora al capdavant, s’oposa a la decisió del govern local i del tripartit sortint d’incloure els nous escolars únicament a l’escolaritat pública
El grup municipal de Convergència i Unió demanarà al ple d’aquest dijous 7 d’abril explicacions sobre el repartiment dels nous grups addicionals en les escoles de la ciutat. CIU Mataró critica que el nou alumnat s’ubiqui únicament en l’escolaritat pública i no es reparteixi proporcionalment amb la concertada.
Arran del malestar generat per moltes famílies que no poden preinscriure els seus fills en escoles concertades per falta de places, CIU es pregunta si el govern municipal té constància del problema i si s’han generat mesures per solucionar-lo i atendre les famílies afectades.
La federació nacionalista ha treballat perquè Mataró sigui zona única per a la inscripció i matriculació d’alumnes, així com per l’encaix de la llibertat d’elecció d’escola, i la igualtat d’oportunitats i la cohesió social. CIU recorda la seva defensa en el principi de Servei Educatiu Públic del que formen part les dues maneres de gestionar l’ensenyament: l’escola pública i l’escola concertada.