11/4/11

Endavant Mataró 2011 - Ja hem presentat la llista de CiU amb l'equip

Aquest vespre hem fet l'assemblea de CiU on hem ratificat la llista que presentarem a les eleccions del dia 22 de maig proper.

Estic orgullós d'aquest equip però encara més de tota la militància i simpatitzants de Convergència i d'Unió que ens han donat suport aplaudint cadascun dels 30 membres.   

Tothom és conscient del que estem vivint i la paraula il·lusió és el que millor ens defineix.

Jo hi afegeixo que ens cal molta humilitat, esforç i sacrificis, i treballar de valent fins el dia 22.   Humils sí, però també amb el convenciment de que amb aquests components, un bon equip, i un bon programa, aconseguirem l'objectiu de fer el canvi per Mataró.

Endavant!












Convergència i Unió ha ratificat en una Assemblea extraordinària celebrada aquesta nit al local de CDC la llista proposada per Joan Mora

Després de l’acte públic celebrat el passat dia 29 de març a Sala Cabanyes en que Joan Mora va ser presentat com a candidat a alcalde de Mataró pel Molt Hble. Artur Mas, i on va exposar els principals eixos del seu projecte, avui ell mateix ha estat l’encarregat de presentar, davant tota la militància, la llista que la formació nacionalista presentarà a les eleccions del proper dia 22 de maig.




Mora ha iniciat la seva intervenció davant l’Assemblea donant les gràcies a tothom per la seva predisposició i per les facilitats rebudes per part dels partits a l’hora confeccionar la llista que, ha dit, “no és una feina fàcil”.Ha explicat que la candidatura compte amb els membres de l’actual equip, als quals ha agraït la seva feina durant els darrers quatre anys i s’ha reforçat amb persones noves, entre les que destaquen, entre els primers llocs, Núria Calpe, de CDC, a la posició número quatre i la independent Montserrat Rodríguez a la cinquena, ambdues advocades, el militant de CDC Miquel Rey, que és economista i que figura al número set de la candidatura i l’economista i historiador Ramon Reixach, que s’incorpora com independent en el número onze.
Pel que fa a la capçalera de la llista, repeteixen Joaquim Fernàndez, de CDC, com a número dos i Marcel Martínez, d’Unió Democràtica, en el tercer lloc.
La candidatura íntegra que CiU presenta a les eleccions municipals a Mataró està integrada per:
Joan
MORA
BOSCH
Empresari noves tecnologies
Joaquim
FERNÀNDEZ
OLLER
Comerciant
Marcel
MARTÍNEZ
BRUGUERA
Advocat
Núria
CALPE
MARQUET
Advocada
Montserrat
RODRIGUEZ
SANCHEZ
Advocada
Pere
GALBANY
DURAN
Agent immobiliari
Miquel
REY
CASTILLA
Economista
Carolina
SOLER
SOTO
Llicenciada en Ciència polítiques
Francesc MASRIERA ABELLA
Olga
ORTIZ
MORENO
Advocada
Ramon
REIXACH
PUIG
Economista i historiador
Amadeu
FARRÉ
MORELL
Advocat
Carme
FERNANDEZ
VARGAS
Administrativa
Albert
COT
VILLORA
Funcionari, tècnic de gestió
Montserrat
QUIJO
CORTADA
Pedagoga i mestre
Mario Francesco
RANDAZZO
Empresari restaurador
Pedro Juan
GONZALEZ
MORALES
Diplomat en turisme
Marc
MARIN
HERNÀNDEZ
Agent immobiliari
Sheila
RUIZ
CABARGA
Administrativa
Rosa M.
G. DE PANDO
CORONAS
Dentista
Àlex
VERGES
PERA
Empresari noves tecnologies
Ferran
RUZ
RUIZ
Estudiant
Juliette
POU
BLADE
Administrativa
Francesc
CASABELLA
FORMATJE
Economista
Nati
DORDA
CUCURELL
Ex regidora
Ma. José
RECODER
SELLARES
Professora universitària
Miquel
PRATS
MAESO
Cirurgià
Jordi
FÀBREGAS
CASAS
Advocat
Francisco
LUQUE
ESPEJO
Empresari
Miquela
SUBIRÀ
CLAUS
Administrativa

La candidatura serà presentada oficialment en públic el proper dissabte, dia 16 d’abril, a les set de la tarda a la plaça de Santa Anna