7/4/11

CIU demana revisar els reductors de velocitat i les bandes transversals d'alerta


Acabem de treure aquesta nota de premsa ...



La federació nacionalista vol confirmar que compleixen la normativa vigent i exigeix la seva retirada immediata en cas que suposin un perill per els vianants o els vehicles
CIU-Mataró, amb Joan Mora al capdavant, prioritza la defensa del vianant enfront els vehicles, però creu que el govern municipal ha abusat de l’ús dels reductors de velocitat i les bandes rugoses que, en alguns casos, podrien estar incomplint la normativa vigent.

L’objectiu d’aquets dispositius és avisar i dissuadir els conductors que sobrepassin els límits de velocitat establerts en zones que siguin especialment transitades per a vianants. Alguns d’aquest reductors, però, acaben provocant danys als vehicles i segons alguns estudis, fins i tot, poden provocar lesions als seus ocupants a llarg termini.
Davant aquesta situació el grup presentarà un prec al ple de l’Ajuntament perquè es revisin els reductors i les bandes d’alerta. CIU creu que en cas que no compleixin la llei caldria apartar-los de la via pública, actuant de forma immediata si suposessin un perill per els vianants o els vehicles.