9/2/12

Hem activat en fase d'emergència el Pla Bàsic d'Emergència Municipal pel xoc d'un tren de rodalies que ha provocat deu ferits



Podeu linkar directament a la notícia aquí

L’Alcalde i president de CIU-Mataró, Joan Mora, es mostra indignat per l’estat de les infraestructures de rodalies on s’han produït tres accidents en pocs dies. Mora ha estat en contacte permanent amb el conseller Lluís Recoder.

L’Ajuntament de Mataró ha activat aquest matí a les 10.20 h en fase d’emergència el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per un accident d’un tren de rodalies que ha tingut lloc a l’estació de Mataró. El tren, procedent de Barcelona, a l’arribar a Mataró ha xocat amb el topall de final de via. El xoc ha produït 10 ferits, 9 lleus i un de greu (el conductor), que han estat traslladats a diferents hospitals. En aquests moments es manté la normalitat en la circulació de trens a l’estació de Mataró.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en alerta el pla d’actuació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril Ferrocat.Segons dades de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, els Bombers de la Generalitat han desplaçat 9 dotacions i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat 5 unitats.

L’alcalde i president de CIU-Mataró, Joan Mora, s’ha mostrat indignat per l’estat de les infraestructures de rodalies on s’han produït 3 accidents en pocs dies. Mora ha estat en contacte permanent amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder.